Myllypuropäivää vietettiin 27.9.2016

Työste oli mukana 27.9. järjestetyssä Myllypuropäivässä. Tapahtumassa oli mukana paljon alueen toimijoita, yhdistyksiä ja Myllypuron asukkaita. Tapahtuma-alueena oli Asukastalo Myllärin ympäristö, Metropolian työmaa-alue sekä Liikuntamylly. Monipuolinen ohjelma houkutteli paikalle hienosti alueen asukkaita.

Mölkkyä

Mölkkyä ja muita pihapelejä

Työste näkyi tapahtumassa monella tapaa, kuten Työsteen ideapajoissa oli myllypurolaisten osallistujien kanssa suunniteltu. Työsteen toimijat vetivät keskuspuistossa Mölkkyä ja muita pihapelejä, keräsivät sananlaskuja Myllärissä sekä jalkautuivat Liikuntamyllyyn ja Metropolian peruskiven muuraustapahtumaan.

Työste iloitsi valtavasti tapaamisista Myllypurolaisten kanssa ja toivottaa kaikki kiinnostuneet mukaan Työsteen toimintaan!

Iloisia Työste-toimijoita

Iloisia Työste-toimijoita

 

Työsteessä kehitetään mielekästä toimintaa ja hyvää arkea omaan asuinympäristöön myllypurolaisten kanssa. Toimintatavassaan Työste myös verkostoituu olemassa olevien yhdistysten ja alueen muiden toimijoiden kanssa sekä yhdistelee jo olemassa olevaa vireää myllypurolaista toimintaa.

Meitä erityisesti kiinnostaa, miten työelämän ulkopuolella olevat ja ikäihmiset voivat yhdessä luoda omaa elämäntilannettaan vahvistavia toimintoja.

Tule mukaan kokeiluihin ja ideapajoihin, joissa voimme kohdata toisemme ja ideoida sekä suunnitella yhdessä. Käynnissä olevista kokeiluista saa tietoa ideapajoissa. Seuraa myös tiedotusta asukastalo Myllärissä ja nettisivuilla tyoste.metropolia.fi.
Voit kysyä lisätietoja sähköpostitse kaija.kekalainen(at)metropolia.fi  ja mari.heitto(at)metropolia.fi.

Sananlaskuja kerättiin Myllärissä

Sananlaskuja kerättiin Myllärissä

Ihmisvilinää Myllypuropäivässä

Ihmisvilinää Myllypuropäivässä

Vastaa