Työste uutisointia

Työste hanke on herättänyt kiinnostusta alusta alkaen

Työste-hankkeen uusimpia omia uutisia voi lukea sosiaalisesta mediasta www.facebook.com/tyoste ja twitter.com/Tyoste

Metropolian hanketoimijoiden, Jennie Nymanin ja Kaisa Harmaalan, Työste-hankkeeseen liittyvä posteriesitys on hyväksytty toimintaterapeuttien ja toimintaterapiakoulutuksien kongressiin COTEC – ENOTHE 2016, joka on kesäkuussa  Irlannissa, Galwayssä. Esityksen otsikko on ’Enhancing the preconditions of employment and working capacities of people outside the labor market – forming an understanding of the needs’

Uusin uutinen on julkaistu Asuminen ja yhteiskunta 1/2016 lehdessä s.9.

Hankkeen aloitusta on helmikuussa 2016 uutisoitu Itä-Helsingin diakonian uutiskirjeessä 1/2016.

Työste- hankkeesta uutisoitiin ensimmäisen kerran hankkeen Kick off -tapahtumassa 23.11.2015. Myllypuron Hely ry tiloissa kävi MTV3 haastattelemassa hankkeen toista projektipäällikkö Elisa Mäkistä ja hankkeen tapahtumassa ollutta henkilöä. MTV3 sivuilla löytyy videon lisäksi juttu.

Kick off- tilaisuudesta uutisoivat myös Helsingin uutiset/ Kirkko Helsingissä/ Itä-Helsingin seurakunnat sekä Helsingin seurakunnat/Herttoniemen seurakunnan uutiset

Vastaa